Råd och vägledning

Här har vi samlat ett antal tips, goda råd och guider, som ska hjälpa dig att hitta rätt produkt, förklara olika maskiners funktion, och se till att du använder våra produkter på bästa sätt, t ex när det gäller vattenlösningar till dina djur även om det är frost mm.

Om det är något du saknar, kontakta oss på order@p-lindberg.se eller telefon 010-209 70 50 där vi har öppet alla vardagar kl 8-16.

Frostskydd – Vi guidar dig
Även om det är frost är det avgörande att dina djur har tillgång till vatten. Vi presenterar olika lösningar för både inom- och utomhusbruk. Det för att du ska frostsäkra ditt djurvatten på bästa sätt.

Pinewood – Kvalitetskläder för ett aktivt uteliv
Här får du en bra överblick över ett stort utbud av kvalitetskläder från välrenommerade Pinewood. Behöver du byxor, jackor, västar eller annat för utomhusbruk så hittar du dem här.

Så väljer du din ATV
Vi guidar dig att välja rätt ATV. Oavsett om du ska använda den för persontransport eller som arbetshäst i vardagen så har vi maskinen. Ta en titt här innan du bestämmer dig, så du väljer den ATV som passar dig bäst.

AHEAD - Slaghackar och rotorkultivatorer i bra kvalitet
Här presenterar vi AHEAD slaghackar/betesputsare och rotorkultivatorer som är en serie högkvalitativa maskiner. Vi går på djupet på de olika modellerna, och hjälper dig hitta rätt lösning för dig.

Välj rätt stängsel för dina djur
Här hittar du bra information om hur du bör stängsla för dina hästar, kor, får, grisar etc. Även hur du håller vilt, som varg och vildsvin borta från dina marker. En guide som hjälper dig hitta rätt produkter och verktyg för jobbet.

Vilken kamera är bäst för dig?
Vi har skapat en guide som hjälper dig att hitta rätt övervakningsutrustning för traktorer, lador, stall, garage etc. Du behöver bara svara på några enkla frågor, så presenterar vi lösningen du behöver.

Stor LED-belysningsguide
LED sänker dina driftskostnader. Men vilken LED-lösning behöver du? Vi ger en samlad översikt över möjligheterna och skillnaderna, så att ditt val ska bli enklare.

Så får du en grön, tät och fin gräsmatta
Vill du ha en grön, tät och vacker gräsmatta bör du läsa våra goda råd om hur du ska göra. Vi presenterar även den utrustning du behöver och ger råd om gräsmatteskötsel.

Säsongskontroll av din ATV slaghack
Vi har skapat en guide så att du kan förbereda din ATV slaghack innan säsongsstarten. Samtidigt får du en rad tips för att se till att allt är i sin ordning innan du ska påbörja arbetet med att putsa dina marker.

HAPPYCOW – Borstar i hög kvalitet
Roterande borstar från HAPPYCOW ger en ökad djurvälfärd som i sin tur bidrar till en sund besättning som kan ge ett ökat produktionsresultat.

Välj rätt högtryckstvätt
Att välja rätt högtryckstvätt för sin tvättjobb är viktigt, men inte alltid lätt. Här presenterar vi vilka olika alternativ på högtryckstvättar som finns och också vilka kopplingar som kan behövas.

Vedhandtering
På den här sidan ger vi dig råd och tips för att hjälpa dig hitta rätt utrustning till din skogs- och vedhantering. Vi har utrustning till trädfällning, sågning, kapning, röjning och även mobila sågverk som du kan använda för att såga upp ditt eget virke.

Höns i trädgården
Intresset att skaffa höns har ökat, oavsett om du bor på landet eller i stan. Att ha höns i trädgården kan vara både roligt och givande för både barn och vuxna.

Hitta rätt redskap till din ATV
Vi har gjort en guide som vi hoppas ska göra det enkelt och överskådligt att se vilka av våra ATV-redskap som du kan använda till din ATV.

Så väljer du rätt kompostkvarn
Här får du vägledning för att hitta rätt typ av kompostkvarn. Vi ger dig bra råd innan du väljer, så att du får rätt modell.