Vad är P. Lindberg?

Slogan

Vi är ett webb & katalogföretag, som genom intensiv och modern marknadsföring säljer utrustning, tillbehör och maskiner för dig som är lantbrukare eller bor på landsbygden. Vår idé är att köpa stora mängder varor direkt från tillverkare över hela världen och erbjuda dig dessa utan några mellanhänder.

Därför får du alltid bra produkter till låga priser hos oss.

När du beställer innan klockan 11:00 så behandlas din order samma dag. Vi levererar sedan din order inom ca 3-10 arbetsdagar i hela Sverige. Avvikelser i leveranstid kan ske beroende på distributörens kapacitet under semesterperioder och andra högbelastade perioder under året. Vi lovar dig att snabbt och smidigt leverera en bra och billig lösning till dina uppgifter och behov, samtidigt som vi brinner för att alltid göra detta till konkurrenskraftiga priser och med en god service gentemot dig. Självklart har vi flera faktorer att basera detta löfte på.

Några exempel på detta är våra 160 år av erfarenhet, ett stort och brett specialiserat produktprogram med över 15.000 varor, vår egen inköps- och kvalitetssäkringsavdelning, samt ett stort lager av distribution till dig varje dag.

Välkommen till P. Lindberg – Vi är redo att skicka dig bra produkter till låga priser, direkt till dörren!