Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* Obligatoriskt fält
Kontrollera gärna att mailen är korrekt

P. Lindberg Sverigefilial (Danmark) kommer att använda den e-postadress du anger för att hålla dig uppdaterad med nyheter och erbjudanden. Vänligen kryssa i att du samtycker till att vi gör detta:

För att du ska kunna ta emot P. Lindbergs nyhetsbrev behöver vi din e-postadress. När du anmäler dig till nyhetsbrevet ger du ditt samtycke till att P. Lindberg får kontakta dig via e-post för följande ändamål: marknadsföring, erbjudanden, tävlingar och kampanjer gällande våra produkter. Nyhetsbreven kan även innehålla information om nya betalnings- och leveransmöjligheter, evenemang m.m. Vi behandlar endast dina personuppgifter när du uttryckligen har gett ditt samtycke till att vi får skicka nyhetsbrev. Vi registrerar och sparar endast de personuppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna skicka nyhetsbrev i överensstämmelse med det du har samtyckt till. Personuppgifterna registreras och sparas fram till att du återkallar ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke sparar vi din e-postadress i ytterligare 2 år som dokumentation på att du tidigare har prenumererat på vårt nyhetsbrev. Därefter raderas uppgifterna automatiskt. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke, antingen genom att skriva ett e-postmeddelande till gdpr@p-lindberg.se, eller genom att trycka på avanmälningslänken längst ner i nyhetsbrevet. Var uppmärksam på att du enligt lagstiftningen ska ha fyllt 15 år för att kunna samtycka till att ta emot nyhetsbrev. Genom att klicka på ”Godkänn” när du anmäler dig bekräftar du att du har läst och godkänt ovanstående. Du kan läsa mer om våra integritetsriktlinjer på https://www.p-lindberg.se/kundtjanst/integritetspolicy 

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.