Innesäljare

P.Lindberg behöver förstärka vårt team i Sverige med en innesäljare/telefonförsäljare. Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och kundsupport i ett framgångsrikt företag, där du har stor möjlighet att påverka din arbetsdag?

Arbetsuppgifter

Som säljare jobbar du hela tiden med våra kunder i centrum och du tillämpar dina kompetenser inom kundsupport, teknisk förståelse och erfarenhet från lantbruk och livet på landet. Tempot är högt och arbetsuppgifterna många.

Du kommer att ingå i ett mindre team om fyra personer, på vårt kontor i Enköping. Vi sköter allt från marknadsföring inklusive e-business, till kundservice och försäljning. Då vi är ett litet team innebär det, att du har stort inflytande på din egen arbetsdag och att du tillsammans med dina kollegor använda dina kunskaper och ditt driv för att bidra till utvecklingen av P. Lindberg Sverige.

Dina primära uppgifter kommer att vara:

  • ​Telefonexpedition
  • Eftermarknad/service
  • Offerthantering
  • Webborder hantering
  • Leveransbevakningar
  • Producera nyhetsbrev

Din bakgrund

Vi fäster vikt vid dina erfarenheter och kunskaper inom just kundsupport och marketing. I kombination med den erfarenheten är det ett stort plus om du även har kunskap och erfarenhet från lant- och skogsbruk och livet på landet.

För denna roll krävs att du är bra på att planera och strukturera ditt arbete. Du är positiv, du har pondus, stark drivkraft och erfarenhet av att fokusera mot uppsatta mål. Du har laganda och trivs med att hjälpa både dina kunder och dina kollegor.

Du har ett högt tekniskt intresse och du kan översätta det till säljande argument i kundsamtal och via nyhetsbrev. Du jobbar bra med siffror och har god datakunskap. Du förmåga att skapa och vårda relationer och har ett strukturerat och självständigt arbetssätt. Du har viljan att lyckas och trivs med att ta stort ansvar och utveckla kunder.

Om företaget

P.Lindberg Sverige (www.p-lindberg.se) är en del av en ekonomisk solid dansk internationell handelsverksamhet som har mer än 15.000 olika produkter.

P.Lindberg Sverige har ett brett sortiment av förbrukningsartiklar, utrustning och maskiner till alla som bor på landet. Försäljningen sker direkt till slutkunden via vår webbutik och via telefon med modern marknadsföring både online och print. Våra kunder finns över hela Sverige.

Våra kontor finns i Sverige, Tyskland, Norge och huvudkontoret i Danmark, som vi har ett nära samarbete med. Hos P. Lindberg får du ca. 100 nya kollegor fördelat på fyra länder.

Vill du höra fler goda skäl, att bli vår nya Innesäljare?

Känner du att denna tjänst skulle passa dig så skicka in ett CV och personligt brev till oss via "ansök"-knappen. Du kan läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter här: https://www.p-lindberg.se/kundtjanst/integritetspolicy 

Har du frågor kring gällande tjänst så kontakta Håkan Pinola på 010-209 70 52

Maila din ansökan till [email protected]