Banner med billeder af personale

Vi tror att rätt team gör stor skillnad!

P. Lindberg är ett företag som arbetar med värden som samarbete, mod och kommunikation. Vi drivs av goda affärer och vet att det kräver engagemang, energi och beslutsamhet.

Hos oss får du möjlighet att forma din egen position och utvecklas i takt med företaget. Du kommer att ingå i en flexibel arbetsplats med ett kontinuerligt fokus på medarbetarnas välmående. 
Dina erfarenheter kommer till användning och du möter stor kompetens, erfarenhet och en fri ärlig ton i kommunikationen bland dina cirka 100 kollegor. Därför kommer du aldrig att gå förgäves om du letar efter kunskap, energi eller bara ett gott skratt.

Får du en bra idé är den alltid välkommen, den enda risken är att du är tvungen att använda idén omedelbart. Vi är ett företag med korta beslutsprocesser.

Vi tror att mångfald gör oss starka. Så även om vi erövrar världen i gummistövlar är du välkommen oavsett om du gillar gummistövlar eller stiletter.

 

© e-Recruitment by HR-ON

Hur ansöker jag?

På grund av EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR) måste alla jobbansökningar gå igenom systemet på vår hemsida. Vi lagrar eller svarar inte på ansökningar som tas emot via e-post, post eller personlig kontakt.

Var försiktig så att du inte inkluderar känsliga uppgifter i din ansökan.

Vi ser fram emot att höra av dig!