Skogspaket - Premium

Art. 9068422
 I lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

I det här paketet har vi plockat ihop det du behöver om du vill tillverka golvplank, bordsskivor och liknande själv. Du får ett minisågverk med en riktig kvalitetssåg från Oleo-Mac och en klyvkedja från Oregon.
Till minisågverk medföljer styrskenor för att kunna kapa stockar i längder upp till 548 cm med en diameter på 50 cm.

Paketet innehåller:
1 x Motorsåg Oleo-Mac 63,4 cc
1 x Klyvkedja som passar Oleo-Mac 63,4 cc
1 x Minisågverk 50 cm
2 x Styrskena 274 cm
1 x Montagedel

Här kan du göra allt från mycket tunna plankor med en tjocklek på 0,5 cm till stora, tunga plankor med en tjocklek på 30 cm. Det mobila sågverket är tillverkat i aluminium, i en kraftig ramkonstruktion.

Motorsåg Oleo-Mac 63,4 cc
En stark 2-takts motorsåg på hela 63,4cc,från Italienska Oleo-Mac. Med en Oleo-Mac såg får du inte bara en professionell heavy duty maskin, utan också en maskin som är igenomtänkt vad gäller design, funktion och konstruktion. Bensindriven (oljeblandad). Effekt: 3,5 kW
Motortyp: 2-takt. Motoreffekt: 4,7 HK. Kedja, antal led: 72 st. Kedja, spårvidd: 1,5 mm. Max. kedjehastighet, obelastat: 21 m/s. Ljudnivå: 115 dB. Vibrationsnivå: 5,3 m/sek². Vikt: 6,5 kg.

Klyvkedja
En sågkedja från Oregon, 73RD speciellt framtagen för att såga plankor, hyllor, bordskivor och liknande. En klyvkedja skär längs med träet till skillnad från ev vanlig kedja som skär tvärs över årsringarna. Spårvidd: 1,5 mm. Antal led: 72. Filstorlek: 5,5 mm.

Sågverk till motorsåg, 50 cm - vågrätt snitt
Det mobila sågverket är tillverkat av aluminium med en stark ramkonstruktion. Om du inte använder en riktig klyvkedja på sin såg behöver din kedja slipas med en vinkel på 10°.
Som extra skydd mot spån är sågverket utrustat med en säkerhetsplatta av plexiglas som vi rekommenderar att du använder tillsammans med visir, hörselskydd och godkända skyddskläder. Användning: Till såg med 16" - 24" svärdslängd. Kapacitet: För trästammar upp till 50 cm i diameter. Vikt: 6 kg.

Styrskena 274 cm
En lättviktsskena för sågverk, tillverkat i aluminium. Skenan finns i olika längder som kan kopplas ihop med varann.
När du använder en styrskena tillsammans med ditt sågverk blir första snittet exakt där du önskar det, efterföljande planka blir även den precis, skenan markerar anslaget till nästa bräda. Alla skenorna kan kombineras och förlängas till den längd som du önskar. Bredd: 24 cm.

Liknande produkter

Rekommenderade för dig