Makita Grensåg 18V

Art. 9066907
 I lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Stark och kompakt batteridriven såg från Makita modell DUC101 med borstlös motor, för beskärning av större buskar och träd samt trimning av fruktträd. Sågen tar inte så mycket plats så det är lätt att komma nära grenarna. Den ger en mycket skonsam beskärning. Kort sagt är sågen perfekt för uppgifter som är för små för en vanlig motorsåg eller för stor för en vanlig sekatör. Hanterar grenar upp till Ø50 mm utan problem. Den låga vikten gör att du kan använda sågen i många timmar utan att trötta ut armar eller handleder.

När du använder sågen är det viktigt att du använder båda händerna så att sågen hålls så stadigt som möjligt ner mot arbetsstycket. Som en extra säkerhetsfunktion är sågen utrustad med en skyddsstång vid handtaget som automatiskt fälls upp vid sågning och skyddar din hand från att träffa kedjan. Om kedjan behöver spännas kan du göra det utan att använda verktyg - du vrider bara på kedjespännarhandtaget på sidan av sågen tills kedjan är spänd igen. Den lilla grensågen är stark och kompakt.

Motorsågen drivs av ett 18V batteri, använder du ett 3,0 Ah batteri klarar den upp till 210 skärningar innan den behöver laddas. Sågen levereras exkl. batteri och laddare. Alla Makita's LXT®-batterier passar till sågen.

Specifikationer:
Modell: DUC101
Spänning: 18V
Effekt: 0,32 kW
Max. kedjehastighet: 8 m/sek
Svärdlängd: 10 cm / 4"
Delning: 0.325
Kedjebredd: 1,1 mm
Antal led, kedja 26
Kedjeolja tank: 0,055 liter
Ljudtrycksnivå: 76 dB(A)
Ljudeffektnivå: 87 dB(A)
Buller: 3 dB(A)
Vibrationsnivå: 4,6 m/s²
Vibrationsosäkerhet: 1,5 m/s²
Mått, med svärd & batteri: L408 x B90 x H249 mm  
Vikt: 1,6 kg

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig