Turfline Blomsteräng - pollen/nektar

Art. 9064134
 I lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

En fröblandning som innehåller en unik blandning av ettåriga, tvååriga och fleråriga blommor som alla ger sitt bidrag till bin, fjärilar och andra insekter. Med en fin sommaräng säkrar du samtidigt en god skörd av frukt och bär. Blandningen är framtagen tillsammans med biodlarföreningen.  
Blandningen kan sås från april till september, men bäst såtid är september, då går örten in i sin naturliga rytm. Den ska klippas ned till 10 cm hög en gång om året efter blomning. Den behöver inte gödas.

Blandningen innehåller:
Ringblomma, blåklint, blåeld, korn vallmo, förgätmigej, gyllenlack/lackviol, åkerklätt, prästkrage, borstnejlika, brudslöja, sommar lin, judas silverpenningar, sommarglim, riddarsporre, fingerborgsblomma, roseniberis, röllika,  gurkört och fjäderneijlika

Den här fröblandningen består av fleråriga blomsterfrön och ett majskolvsgranulat som hjälper till att jämna ut mellan de mycket små blomsterfröna. 75% majskolvsgranulat, 5% hårdsvingel, 5% fårsvingel och 15% blomsterfrö

Innehåll: 1 kg. Räcker till ca. 100 m².

Använd en yta i din trädgård och ge våra insekter en chans att överleva sommaren, blandningen kommer skapa en underbar färgklick i din trädgård.

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig