Rainbird Styrbox

Art. 9064603
Från leverantör

Om du önskar styra ditt bevattningssystem elektronisk kan du köpa en styrbox med fem magnetventiler och 10 meter kabel. Styrboxen ansluter du till 230 V med 2 x AAA-batterier (medföljer) som backup för tid och datum.

Styrboxen kan programmeras till att vattna i ett förbestämt intervall i X antal minuter under de tidpunkter på dygnet som passar dig bäst. Du kan även programmera zonerna individuellt, så att några zoner vattnas mer än andra - kan vara praktiskt om du anlägger en ny gräsmatta på ena sidan av trädgården som vill ha mycket vatten, och en äldre matta som inte kräver så mycket på andra sidan av tomten.

Styrboxen kan programmeras till att vattna varje dag eller i förinställda intervaller som du själv bestämmer. Du kan även välja att ställa in säsongsbevattning med funktionen ’seasonal adjust’ då ökar antalet minuter med 15 % som bevattningen är igång under den period som behöver vattnas mera. Med möjlighet att ansluta en WiFi-modul så att du kan programmera ditt bevattningssystem via din smartphone.

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig