Kampanj

Ogrässpruta - FoxOne

Art. 9066878
 I lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

En miljövänlig ogräsborttagare för kakel, grusgångar, rabatter, trottoarer och mycket mer. Fox One (Ukraut Fuchs) tar bort ogräs endast med varmt vatten, och inget annat! Du använder inga kemikalier, inga skadliga ämnen och inte några bekämpningsmedel - du behöver bara vatten från kranen och ett uttag och du är igång! Till skillnad från en ogräsbrännare behöver du inte byta gasolflaska, det är bara att fylla på mer vatten i ogräsborttagaren.

Fox One har en tank på 25 liter och en väldigt enkel touchskärm i fronten. Du häller i vatten, slår på strömmen, trycker på startknappen och efter 60 sekunder är vattnet i tanken 90°C varmt. Du kan nu 'vattna ihjäl ogräset' - enkelt, extremt effektivt, säkert och miljövänligt. Det mycket varma vattnet förstör inte bara ogräsplantans blad utan tränger även in i rötterna så det tar lång tid innan ogräset kommer tillbaka.

Som en extra bonus kan Fox One även användas till dina fönster eller för att rengöra till exempel kakel eller fogar i badrummet. En liten skrapa, skurborstar och ett smart vinkelmunstycke medföljer så att du kan ta dig in i hörnen på duschkabinen med ånga och rengöra alla skarvar ordentligt. Ångan blir upp till 120°C varm, den är otroligt effektiv. Om du vill byta från ogräsbekämpning till rengöring (från vatten till ånga) byter du bara munstyckshuvudet och trycker på 'steam' på displayen.

Innan första användning behöver du montera handtaget och skruva fast lansen på pistolen. Kan monteras utan verktyg på några minuter. Det är viktigt att du använder en stark förlängningssladd med jord och minst 1,5 mm² kabel.

Maskinen levereras nästan monterad; du behöver bara montera handtaget och skruva fast lansen på pistolen. Kan monteras utan användning av verktyg på några minuter. Eftersom maskinen drar mycket ström är det viktigt att du använder en stark förlängningssladd med jord och minst 1,5 mm² kabel. Obs: Fox One måste köras på en 16 A säkringsgrupp.

Medföljande tillbehör: Fönsterskrapa, två adaptrar, ogräsmunstycke, två skurborstar (för kakel eller fogar), ett vinkelmunstycke och en packningssats.

Specifikationer:
Spänning: 230V - 50 Hz
Effekt: 3,5 kW
Varmvatten: 90°C
Ånga: 120°C
Flöde: 0,65 liter/minut
Max. tryck: 3 bar
Lansrör: 65 cm
Tank: Minst 5 liter/Max 25 liter
Touch skärm PÅ/AV, vatten eller ånga
IPX4 godkänd
CE och TÜV godkänd

Liknande produkter

Rekommenderade för dig