Koborste HappyCow - Midiswing

Art. 9066840
Från leverantör

Frakttillägg

Med en borste i stallet stimuleras blodcirkulationen på djuren, den har även en lugnande effekt på djuren vilket ökar välfärden och komforten i stallet. Ökad djurvälfärd ger i sin tur en sund besättning och kan bidra till ett ökat produktionsresultat.

HappyCow Midiswing är lämplig för nötkreatur från 1 års ålder och hänger vertikalt från väggen i en kraftigt galvaniserad upphängning. Den 60 cm långa borsten kan rotera i nästan vilken riktning som helst och startar automatiskt när kon rör vid borsten. Borsten är tillräckligt lång för att nå både huvud, rygg, nacke och kropp på kon. Om det blir för mycket tryck stannar borsten automatiskt. Körtiden är fabriksinställd på 60 sekunder men du kan ställa in borsten på kortare eller längre intervall (från 10 till 300 sekunder). Borsten är av slitstarkt material, polypropenborst som slits jämnt över hela eftersom den ändrar riktning varje gång den aktiveras. Du kan självklart byta ut borsten om den blir väldigt sliten.

Midiswing bör placeras någonstans i stallet där det finns gott om plats för 'trafik'. Ju bättre utrymme desto lättare är det för korna att använda borsten, även de kor som är lägst i rang. Borsten bör även monteras på avstånd från andra ställen i stallet där korna normalt samlas så som med foderstationer, vatten, mjölkrobot mm.

Specifikationer:
Spänning: 230V/50 Hz
Effekt:  0,18 kW
Klassning: IP54
Varvtal: 50 varv/minut
Rotationstid: 10-300 sekunder
Mått: L105 x B43,5 x H127 cm
Vikt: 47 kg
Borstdiameter: 43,5 cm
Borstlängd: 60 cm
Borstmaterial: Polypropylen (PP)

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig