Swiss+Tech Ficklampa 1000 lumen

Art. 9067469
 Få på lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

En mycket kraftfull LED-ficklampa med hela 1.000 lumen. Lampan från Swiss+Tech är uppladdningsbar och har en USB-C-kontakt, så att du kan ladda den var som helst. Det kraftfulla ljuset kan lysa 350 meter in i landskapet så även om du går i mörker mitt i en skog hittar du förmodligen tillbaka hem. Det är en extremt robust och kompakt ficklampa som är IPX4-godkänd så den klarar det svenska omväxlande vädret. Belagd med gummi så att den är bra att hålla i även om du har arbetshandskar på. Fallsäker från en höjd av 3 meter utan att gå sönder.

Swiss+Tech-lampan har tre inställningar, hög effekt (max lumen), låg effekt (ca 1/3 av maxeffekt) och blixt, och den solida konstruktionen och det gummibelagda aluminiumhöljet gör ljuset otroligt hållbart: Det är ett ljus du har i många år, eftersom det är byggt för att användas, även i tuffa miljöer, och under tuffa förhållanden.

Swiss+Tech-lamporna är byggda för att användas om och om igen både ute och inne. Om du är i behov av en riktigt bra ficklampa till nästa vandrings- eller jakttur är en Swiss+Tech-lampa ett riktigt bra val!

Specifikationer:
Ficklampa - 1000 lumen
Hög/låg inställning: 1000/300 lumen
Driftstid: 4/12 timmar
Ljusdistans: 350/100 meter
Drop-proof: 3 meter
Huvud diameter: 65 mm
Kropp diameter: 33 mm
Längd: 260 mm

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig