Trådlöst sensorspjut för spannmål

Art. 9067773
 I lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Med spannmålsspjutet CSS-TM får du en otroligt effektiv styrning och mätning av temperatur och luftfuktighet i dina grödor. Det trådlösa spjutet loggar data en gång per timme och fungerar överallt där det finns GSM-täckning. Själva spjutet är tillverkad av glasfiber och är mycket flexibel. Batteriet sätts snabbt i genom att lossa några skruvar på bakplattan och skruva tillbaka plattan på plats. På framsidan av huvuddelen finns en knapp som du kan använda för en här-och-nu-mätning, vilket ger dig en exakt ögonblicksbild av hur din gröda mår.

CSS-TM styrs enkelt med din smartphone och du kan ställa in allt på några minuter: Ladda ner AgroLog-appen och skapa ett konto. Lägg till ditt spannmålsspjut och registrera det genom att skanna QR-koden som finns på baksidan av huvuddelen. Du kan döpa om spannmålsspjutet (med ett namn eller ett nummer) som du vill. När spjutet är registrerat kommer all data att samlas in och visas i appen. I appen kan du se både realtidsdata och historiska data (utveckling) och det är också här du kan ange min. och maxvärden för luftfuktighet och temperatur per gröda, så att du får ett meddelande i appen om värdena överskrids. Sensorerna mäter temperatur och luftfuktighet en gång i timmen och loggar mätvärdena i appen. Spjutet kan flyttas runt efter behov och användas för många olika grödor, såsom raps, gräsfrö, havre, majs, potatis, rödbetor, vete, durumvete, korn, sojabönor, ris, råg och ärtor (gula).

I appen kan du ha flera spjut registrerade, du har också möjlighet att skapa dina egna virtuella lador om du har grödor på olika platser, med olika spjut på varje plats. På själva spjutet finns två temperatursensorer (en i mitten och en vid spetsen) samt en sensor på huvudet som mäter omgivningstemperaturen. Det finns två fuktsensorer: en på spjutets spets och en på huvudet som mäter luftfuktigheten i rummet. Tillsammans ger de fem sensorerna en otroligt detaljerad mätning och en fantastisk överblick över tillståndet i dina grödor. Det sparar tid och i slutändan pengar, eftersom du inte riskerar att dina grödor blir dåliga - du får ett meddelande i appen om något behöver justeras snabbt.

Observera! En prenumeration krävs för att använda appen, du kan köpa en prenumeration för antingen 12 eller 36 månader åt gången. 12 månader kostar 4 Euro per månad (48 Euro för ett år), och 36 månader kostar 3 Euro per månad (108 Euro för 3 år). Betalning av abonnemang sker i appen.

Specifikationer:
Fuktighet:
Mätområde: 5 till 50% beroende på grödtyp; 0 till 100% (relativ fuktighet)
Noggrannhet: Från +/- 0,18% fukt till +/- 0,32% fukt vid normal temperatur
Intervall, fuktmätare: 0,1%
Sensorer: 2 st (spjutspets och kropp)

Temperatur:
Mätområde: -20°C till 60°C
Noggrannhet: +/- 0,2°C
Intervall, temperaturmätare: 0,1°C
Sensorer: 3 st (spjutspets, spjutcentrum och kropp)
Modell: CSS-TM
Material, spjut: Glasfiber
Material, kropp: ABS plast
Filter: Rostfritt stål
Spets: Aluminium
Anslutning: GSM - SIM-kort ingår i produkten
Batteri: D-size Fanso ER34615M/S STD eller Saft LSH 20
Batteritid: +2 år vid loggning en gång per timme
Dimensioner: 196 x 10 x 6 cm
Vikt: 580 g

 

Liknande produkter

Rekommenderade för dig