Nyhet

Skogsvagn med lastflak och kran

Art. 9069640
 Få på lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Frakttillägg

Med det här paketet får du en öppen skogsvagn för transport av timmer, en lastbox som förvandlar den till en sluten vagn och en kran som kan lyfta 300 kg, så att du snabbt och effektivt kan lasta lastboxen med timmer.

Innehåll:
Skogsvagn IB1200
Lastbox/cargobox
Kran

Du får en mycket robust och kraftfull skogsvagn som klarar en maxlast på 1.200 kg. Trailern är tillverkad i Europa av gedigna material - kvaliteten på plåtarbeten, komponenter och ytbehandling är i en klass för sig, så detta är ett måste för finsmakare! Skogsvagnen kan användas som den är dvs. egentligen "bara" som en stor boogietrailer med terrängdäck, 4 timmerstöd och justerbart galler för att förhindra att stockarna flyttar sig under körning, men i satsen ingår också en stor lastbox/cargobox som förvandlar vagnen till en vanlig trailer som kan användas för transport av trädgårdsavfall, flis, sand, grus, ved, etc. Boxen är otroligt snabb och enkel att montera och både fram- och bakklaffarna kan tas bort. Lastboxen levereras med lyftstroppar, så att du kan lyfta den på plats med kranen som också ingår i paketet.

Med kranen kan du få ut det mesta av din skogsvagn. Kranen kan lyfta upp till 300 kg och är utrustad med justerbara stödben på varje sida för att hålla kranen stabil och stadig under arbetet även i ojämn skogsterräng. Fästs enkelt på skogsvagnens dragstång och frontgaller och svängs in i mittläge vid körning av vagnen. Under den ledade armen finns ett kraftigt metallhölje för en elektrisk vinsch (ingår ej). När vinschen är monterad på kranen är den väl skyddad och undanstoppad för att undvika skador vid lyft. Själva armen är teleskopisk och kan förlängas från 130 till 180 cm. Kranens konstruktion är väl genomtänkt och den är inte i vägen för montering av annan utrustning. Så du behöver inte ta bort den, även om du också fäster lastboxen på släpet.

Skogsvagn IB1200
Material: Galvaniserat och pulverlackerat stål
Max. last: 1 200 kg
Vikt: 206 kg
Mått: L290-368 x B130 x H119 cm

Lastbox (levereras med lyftstroppar)
Material: Galvaniserat och pulverlackerat stål
Max last: 1 250 kg
Innehåll: 1 400 liter
Vikt: 148 kg
Mått: L212,5 x B110 x H68,5

Kran
Material: Galvaniserat och pulverlackerat stål
Armlängd: 130 - 180 cm
Max. belastning: 300 kg
Vikt: 84 kg

Liknande produkter

Rekommenderade för dig