Skogsvagn IB ATV

Art. 9069269
 Få på lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Frakttillägg

Mycket robust och kraftfull skogsvagn som klarar en maxlast på 1.200 kg. Trailern är tillverkad i Europa av gedigna material.
Skogsvagnen kan användas som den är, dvs. egentligen "bara" som en stor boogietrailer med terrängdäck, fyra timmerstöd och ett justerbart galler så att stockarna inte förskjuts under körning. Du kan också kombineras med tillbehör, så att du kan använda din skogsvagn till otroligt många saker, t.ex.

Med insatsflaket förvandlas skogsvagnen till ett vanligt släp som kan användas för att transportera trädgårdsavfall, flis, sand, grus, ved osv. Flaket är otroligt snabb och enkel att montera, både fram- och bakklaffarna kan tas bort. Flaket levereras med ett lyftband så att du kan lyfta den på plats med en kran.

Förhöjningssidor kan köpas till så att flaket blir 30 cm högre. Sidorna fästs med gångjärnslås och säkrar sidorna till flaket med ett enda klick. Du ökar kapacitet med 0,66 m³ i flaket, du kan fortfarande öppna bakluckan för tippning om sidorna är på.

Med tillköp av ett lastflak förvandlas skogsvagnen till en öppen lastplattform där du kan transportera en mängd olika varor. Ramen är perfekt för att montera en IBC tank på, vagnen kan sedan användas till att köra ut vatten till djuren på bete eller till att vattna grusvägen eller paddocken på sommaren. Stålramen har kraftiga metallöglor runt om för surrning av gods och en krok framtill så att du kan använda kroken från din kran för att tippa flaket.

Till lastflaket kan du köpa sidor för att omvandla lastbilsflaket till en vanlig släpvagn. Sidorna kan förlängas med 30 cm för att göra släpvagnsboxen ännu större.

En timmerkrankan köpas till, den ska anslutas till ATV:ns 12V batteri. Du får då ett verktyg som kan lyfta upp till 300 kg åt gången. Kan användas för timmer, pallar, för att kontrollera lossning, för att kontrollera när lasten ska tippas och mycket mer, mycket mer

En mångsidig vagn som kan användas inom många olika arbetsområden. Du blir inte lika begränsad i vad du kan använda släpet till som om du hade köpt ett vanligt släp. Skogsvagnen kan kombineras med kran och vinsch och blir då plötsligt ett riktigt effektivt verktyg när du ska frakta hem timmer från skogen, du kan montera flak och kran och flytta stora mängder gods som industripallar och liknande. Att investera i ett lastflak kan vara en fördel om du behöver flytta ved, jord eller annan trädgårdsmaterial.

Specifikationer:
Material: Galvaniserat och pulverlackerat stål
Max. last: 1.200 kg
Däck: 22x11-8" off road
Vikt: 206 kg
Mått: L290-368 x B130 x H119 cm

Var vänlig notera att när du köper denna artikel får du endast skogsvagnen, komplett med 4 off road-däck, 4 timmerstöd, ett justerbart galler och dragkrok (50 mm kulkoppling). För att bättre illustrera de många olika kombinationsmöjligheterna visar många av bilderna inte bara skogsvagnen, utan även de olika typer av tillbehör som nämns ovan. Alla tillbehör som visas är tillval och ingår inte i denna produkt.

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig