Lunningsvagn ATV

Art. 9069279
 Få på lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Frakttillägg

Med en timmervagn kan du enkelt och snabbt transportera stora stockar ut ur skogen, även i trånga utrymmen. Skogsvagnen kopplas till din ATV eller UTV och stockarna säkras till vagnen med en kedja och ytterligare surrningar. Vagnen kan uppgraderas med en dolly för att kunna transportra längre trädstammar, max kapaciteten ökas därmed från 500 till 1.000 kg.

Oavsett om du använder timmervagnen med eller utan dolly kan du spara många timmar och mycket besvär eftersom en ATV med timmervagnen monterad kan ta sig till platser där det inte finns plats för en traktor. Det går dessutom snabbt att få stockarna fastsurrade på vagnen.

Om du har mindre stockar eller många större grenar som ska transporteras bort kan du köpa och montera den svängbara hållaren på timmervagnen. Hållaren fungerar som ett litet stativ och har kraftiga "tänder" i botten som hjälper till att hålla stockarna på plats. För att göra uppgiften att dra stockar ut och bort från skogen ännu enklare, kan en vinsch fästas på timmervagnen så att du kan dra stockarna in i vagnen utan att skada rygg, axlar och armar.

Observera att vissa av bilderna visar flera artiklar för att illustrera de olika kombinationer som finns tillgängliga.
Vid köp av timmervagnen ingår inte dolly, svängbar hållare och vinsch.

Specifikationer:
Material: Pulverlackerat stål
Dimensioner, rörram: 50x50 mm
Tjocklek, rörram: 3 mm
Hjul: 22x11-8"
Kapacitet, last: 500 kg
Kapacitet, bagageutrymme: Ø50 cm
Vikt: 91 kg
Dimensioner: L170 x W120 x H130 cm

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig