Insatsflak skogsvagn IB ATV

Art. 9069270
 Få på lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Frakttillägg

Med insatsflaket förvandlas skogsvagnen till ett vanligt släp som kan användas för att transportera trädgårdsavfall, flis, sand, grus, ved osv. Flaket är otroligt snabb och enkel att montera, både fram- och bakklaffarna kan tas bort. Flaket levereras med ett lyftband så att du kan lyfta den på plats med en kran.

Förhöjningssidor kan köpas till så att flaket blir 30 cm högre. Sidorna fästs med gångjärnslås och säkrar sidorna till flaket med ett enda klick. Du ökar kapacitet med 0,66 m³ i flaket, du kan fortfarande öppna bakluckan för tippning om sidorna är på.

Vill du göra setet komplett kan du montera en kran som ansluts till ATV:ns 12V-batteri, och plötsligt har du ett verktyg som lyfter upp till 300 kg åt gången och kan användas för timmer, pallar, för att styra när du tippar lasten och mycket, mycket mer. Levereras med lyftstroppar.

Specifikationer:
Material: Galvaniserat och pulverlackerat stål
Max belastning: 1 200 kg
Kapacitet: 1 400 liter
Vikt: 148 kg
Mått: L212,5 x B110 x H68,5

OBS! att när du köper denna artikel så får du bara flaket och de lyftband som medföljer.
För att bättre illustrera de olika kombinationsmöjligheterna visar många av bilderna inte bara lastboxen, utan även olika andra tillbehör som passar med lastboxen.

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig