Sand-/saltspridare till ATV

Art. 9060959
 Få på lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Frakttillägg

Stark och gedigen sand- och saltspridare som kan användas efter din ATV. Ett idealiskt redskap för att bekämpa halka på gator, vägar, uppfarter, parkeringar och torg. Levereras med kulkoppling och två 4.00-8" hjul, vilket ger dig möjlighet att sprida salt eller sand där du inte kommer åt med större maskiner. Den har en kapacitet på 500 kg och en arbetsbredd på 1 m.

Spridaren är utrustad med en kraftig vals som drivs med spridarens två hjul. Den starka rotorn gör att spridaren även klarar av lätt frusen sand. Tack vare kapacieten på 500 kg kan du sprida sand/salt på en stor areal innan du behöver fylla på behållaren igen. Valsen gör spridaren mycket ekonomisk i användning då den endast sprider sand/salt efter sig, vilket minskar svinn.

Spridaren sprider med hjälp av en gummibeklädd skena som justerar spridningsmängden genom att trycka mot rullen med fastsvetsade knoppar på, som trycker på gummiskenan och släpper materialet som ska spridas. Du ställer själv in spridningsmängden genom att justera trycket på fjädrarna.

Vi rekommenderar att du gör ett eget spridningstest innan användning så att du får en uppfattning om hur du ska ställa in sandspridaren.

Det finns ett lås på ena hjulet som bestämmer om rotorn ska gå, den kan avaktiveras vid transport mellan spridningsytorna.
Levereras omonterad, det som ska monteras är hjul och dragarm.

Specifikationer:
Mått: 148 x 190 x 73 cm
Vikt: 120 kg

Liknande produkter

Rekommenderade för dig