Kampanj

Sand-/saltspridare till ATV

Art. 9060959
 Få på lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Frakttillägg

Stark och gedigen sandspridare/saltspridare som kan användas efter din ATV. Spridaren har en kapacitet på 500 kg, och en arbetsbredd på 1 meter. Levereras med kulkoppling och två stycken. 4.00-8" hjul. Spridaren är utrustad med en kraftig vals som drivs med hjälp av spridarens hjul. Den starka rotorn gör att spridaren också kan klara lätt frusen sand. Med en kapacitet på 500 kg kan du sprida sand/salt på en stor areal innan du behöver fylla på behållaren igen. Valsen gör spridaren mycket ekonomisk i användning då den endast lägger sand/salt efter sig.

Spridaren sprider med hjälp av en skena med gummi på, som justeras efter hur mycket material som ska komma ut genom att trycka mot rullen, som har knoppar fastsvetsade som trycker loss gummit och släpper materialet som ska spridas. Trycket styrs med fjädrar så att du kan ställa in hur koncentrerat det ska spridas.

Vi rekommenderar att du gör ett eget spridningstest innan användning så att du får en uppfattning om hur du ska ställa in sandspridaren.

Det finns ett lås på ena hjulet som bestämmer om rotorn ska gå, den kan avaktiveras vid transport mellan spridningsytorna.
Levereras omonterad, det som ska monteras är hjul och dragarm.

Specifikationer:
Mått: 148 x 190 x 73 cm
Vikt: 120 kg

Liknande produkter

Rekommenderade för dig