ATV Slaghack 15 HK - 115 cm

Art. 9061361
 I lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Frakttillägg

Robust, tålig och mångsidig betesputs. Slaghacken/betesputsen kopplas på din ATV/fyrhjuling eller trädgårdstraktor, har en klippbredd på 115,5 cm och boggiehjul. En utmärkt maskin för dig som har lite mindre hagar, större gräsmattor eller områden som är svåra att nå med större ekipage. Klipphöjden kan justeras från 0,9 cm till 20 cm.

Med två däck på klipparen kvarhålls stabiliteten även i ojämn och mer kuperad terräng. Drivaxeln är fjäderkopplad vilket minskar vibrationerna vid klippning.

Slaghacken är utrustad med en 15 hk 4-taktsmotor på 420 cc med el- och rekylstart och har en baklucka som kan öppnas. Perfekt när du klipper tjockt, högt eller blött gräs.

För optimalt klippresultat rekommenderas att maskinen vilar på bakrullen vid användning. Bakrullen kan justeras för den klipphöjd som önskas. Hjulen lyfts och sänks enkelt med dubbelspindeln och dragstången är justerbar så att du själv kan bestämma placeringen av betesputsen. Slagvalsen har 28 stycken hammarslagor, det går att köpa och byta till Y-slagor om det skulle passa dina behov bättre. Levereras delvis monterad.

Specifikationer:
Motor: 420 cc Loncin motor med elstart
Klipphöjd: 0,9 - 20 cm
Klippbredd: 115,5 cm
Antal slagor: 28 st. hammarslagor
Vikt: 260 kg

Bredd:
Med hjul monterade på sidan: 193,5 cm
Med hjul monterade bakom: 167,3 cm

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig