Snöplog ATV med ställdon

Art. 9069299
 Få på lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Komplett snöplogskit för montering på din ATV - inkl. cylinder med lyftfunktion så att du kan lyfta, sänka och vända plogen från förarsätet vid snöröjning. Setet innehåller:

1 x basplatta för din ATV. Plattan monteras på rörramen och kan vinklas efter behov. Basplattan är pulverlackerad och passar de flesta ATV:er med rörchassi eftersom de många stansade monteringshålen gör den anpassningsbar till många olika ATV-modeller. Inklusive bultar, muttrar och sprintar.

1 x snöplogsfäste. Det kraftiga, pulverlackerade fästet monteras på basplattan och levereras med bultar, muttrar och sprintar. Fästet kan vinklas i fem olika lägen och är väl fjädrande, så att plogen tippar upp om du träffar en sten eller annat föremål under snön.

1 x Heavy Duty snöplog. Snöplogen är tillverkad av kraftigt pulverlackerat stål och har glidskor monterade på sidorna så att du kan justera höjden. Plogen är böjd för att göra det lättare att skjuta ut snö ur plogen vid röjning och har en arbetsbredd på 128 cm.

1 x konsolkit som monteras mellan plogen och konsolen och kopplar ihop de två delarna.

1 x cylinder med styrbrytare. Cylindern är monterad på fästet och med strömbrytaren monterad på styret behöver du inte stanna när du höjer, sänker eller vrider snöplogen.

Det kompletta setet gör snöröjningen mycket enklare och mer effektiv, och du kommer att nå dina snöröjningsmål snabbare.

Liknande produkter

Rekommenderade för dig