ATV Hunter 200 inkl montering

Art. 9066669
 I lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Just nu - FRAKTFRITT!

VÅR POPULÄRA ATV HUNTER 200

ATV:n säljs monterad och testad av vår verkstad - levereras klar att direkt börja användas!

Med en ATV 200 Hunter får du mycket för pengarna! ATV:n har max. hastighet på 55 km/h. Utrustad med LED-ljus, helljus, handskydd, dragkula och en stor tydlig digital hastighetsmätare. Den 169cc luftkylda 4-taktsmotorn är stark, CVT-växellåda fungerar på samma sätt som en automatlåda i en bil: ju mer du trycker på gasen desto snabbare går ATV:n, så du behöver inte tänka på att byta växel medan du kör – lägg bara ATV:n i växel och tryck på gasen så blir det fart! Huntern är utrustad med en elstart så att du kan starta ATV:n snabbt och enkelt, en fjärrkontroll medföljer också, så att du kan starta och stänga av ATV:n på avstånd. Förutom fjärrkontrollen är Huntern även utrustad med en hastighetsbegränsarskruv som ställs in mycket enkelt och snabbt. Den förhindrar föraren från att trycka på gasen fullt ut. Det är ett effektivt och säkert sätt att lära känna fordonet, lätt att "ställa upp" i takt med att föraren får mer kontroll över ATV:n.

En ATV är gjord för att köra i ojämn terräng och det är här du verkligen kan känna maskinens överlägsna köregenskaper. Huntern är utrustad med handskydd, så även om du kör i tät terräng får du inte snärtar eller slag av grenar och annat på händerna, på vintern skyddar handskydden mot lite av kylan. LED-ljuset fram ser till att terrängen du kör i är riktigt väl upplyst, du kan alltid slå på helljusen om du kör i mörker eller i ett område utan belysning alls. Den stora displayen har en trippmätare (som kan återställas t.ex. vid bensinpåfyllning) den ger dig en bra överblick över den mest grundläggande informationen under körningen: Hastighetsmätaren visar din exakta hastighet, du kan se bränsleinnehållet i tanken, motorvarv och växelval.

Har du lättare arbetsuppgifter i skogen, runt åkern eller på betet kan du använda din Hunter som en modern arbetshäst. Med kuldraget kan du koppla släpvagnar, ATV-sprutor, uppsamlare, krattor, mindre gräsklippare m.m. efter din ATV.
Med de stora bagagehållarna både fram och bak kan du flytta mindre utrustning eller verktyg utan att behöva koppla släpet. Du får med andra ord en mycket mångsidig maskin som kan användas både till vardagens praktiska sysslor, lättare arbetsuppgifter och för gårdens lek.

Endast för körning utanför allmänna vägar.
Du kan få din Hunter monterad och testad så att den är klar för användning vid leverans.

Vi rekommenderar att alla som använder fyrhjuling använder en godkänd hjälm!


OBS! I och med att produkten ska monteras och testas innan den lämnar vårt lager så kan leveranstiden påverkas.

Specifikationer:
Chassis:
Frambroms: Hydraulisk skivbroms
Bakbroms: Hydraulisk skivbroms
Framhjulsupphängning: Dubbel A-arm
Bakhjulsupphängning: Monoschock swing-arm
Framhjul: 23x7-10
Bakhjul: 22x10-10
Torrvikt: 175 kg
Mått L x B x H: 1.880 x1.100 x 1.140
Sitshöjd: 82 cm
Spårvidd: 1.230 mm
Frihöjd: 130 mm
Ljus: Led körljus och helljus
Max. hastighet: 55 km/h

Motor:
Motorstorlek: 169cc
Motortyp: 4-takts, enkel cylinder, luftkyld
Tändning: CDI
Borring x slaglängd: 62,5 x 57,8
Kompressionsförhållande: 10:1
Startmetod: El-start
Koppling: Centrifugal (torrkoppling)
Växel: Fram / Neutral / Back
Bränsle: Blyfri 95 oktan
Motorolja: SAE 15W/40 eller 10W/40
Batteri: 12 V 9Ah
Tankkapacitet: 5 liter

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig