Iläggssula, HÖG- Ultimate Footfit

Storlek, skor
kr 420,00
kr 336,00 exkl. moms
 I lager

En sula från Brynje som är speciellt konstruerad för fötter med ett högt fotvalv. Sulan ger ett maximalt stöd och komfort för dina fötter tillverkade av stötabsorberande EVA/PU-skum med ett slitstarkt polyesteröverdrag. För extra stötabsorbering finns det ett lager av 3 mm tjockt Poron under hälen. Ultimate Footfit andas och är antistatisk (ESD-kompatibel - ElectroStatic Discharge) de kan klippas till så de passar dina behov. Använd den existerande sulan som mall så får du en exakt passform.

Vilken fottyp har jag?
Titta på ditt fotavtryck – t.ex. i sand eller blöt fötterna och ställ dig på en bit absorberande papper så att du kan se avtrycket.

Om insidan av din fotsula nuddar eller nästan nuddar ytan har du ett lågt fotvalv (platt fot). Har du däremot ett fotavtryck som visar att du står mest på utsidan av din fot så har du ett högt fotvalv (hålfot), mellan de två finns ett normalt fotvalv.

Du kan också kolla dina skor - om du bär dina skor mest på insidan av hälen har du förmodligen ett lågt fotvalv men om du använder dina skor mest på utsidan av hälen så har du förmodligen ett högt fotvalv. Om dina skor bärs på ett jämnt sätt har du förmodligen en normal/medium kurva.

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig