Skyddssko SIR Tonga

Storlek, skor
Från kr 1 490,00
Från kr 1 192,00 exkl. moms
 I lager

Lätta skyddsskor från SIR Safety - skor av bästa kvalitet och i en klass för sig vad gäller funktionalitet, komfort, säkerhet och design.

Italienska SIR Safety tillverkar skyddsskor och utrustning av exceptionell kvalitet och i en snygg innovativ design. Modellen Tonga från Responder-serien bygger på en helt ny teknik där yttersulan är extremt stötdämpande, stödjande, lätt och flexibel. Vilket gör att du kan använda skorna många timmar i sträck även på mycket hårda underlag som t.ex. betonggolv. Skyddsskorna har stålhätta i aluminium, sömmar av komposit, växlande reflexdetaljer samt en halkfri yttersula med grovt mönster så du står stadigt oavsett underlag.

Tonga-modellen har en vattenavvisande och oljebeständig mikrofiberyta och en antistatisk innersula gjord av E-TPU. Skosnören är överflödiga, Skyddskängan Tonga har "faster quick lace"-system. För att fästa skon, vrid bara ratten och för att ta av skorna klickar du upp ratten så att skosnörena lossas - det går snabbt, säkert och effektivt. Skorna har en hälrem så de är lätta att ta på och det andningsbara polyesterfodret ser till att dina fötter håller sig torra och varma hela dagen. Skorna är lämpliga för användning inom lätt industri, handeln samt logistik-, bygg- och byggbranschen. Passar både kvinnor och män.

Specifikationer:
Färg: Grå med multi-färg reflexpartier
Godkänd: S3 och SRC (EN ISO 20345 säkerhetsklass)
Finns i stl 36 - 48

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig