Skyddssko SIR Maia

Storlek, skor
kr 1 585,00
kr 1 268,00 exkl. moms
 I lager

Maia-modellen från SIR Safety har en yta av polyuretan mesh som ger god ventilation och ser till att dina fötter håller sig torra hela dagen. Skorna har en antistatisk E-TPU-innersula och det unika "faster quick lace"-systemet som eliminerar behovet av snören. För att spänna fast skon vrider du bara på ratten och för att ta av skorna klickar du upp ratten för att lossa snörena - det är snabbt, säkert och effektivt. Med ett par Maia-skor slipper du varma och tunga fötter - de är lätta och bekväma, hälremmen gör att de går snabbt att ta på och av.

Modell Maia är från Responder-serien, som bygger på en helt ny teknik där yttersulan är extremt stötdämpande, stödjande, lätt och flexibel, vilket innebär att du kan använda skorna många timmar i rad även på mycket hårda underlag som betonggolv. Säkerhetsskorna har tåskydd av aluminium, spikskydd av kompositmaterial, reflekterande detaljer längs sidan och baksidan samt en halksäker yttersula med grovt mönster, så att du står stadigt på alla underlag.

Skorna är lämpliga att använda inom lätt industri, hantverk, logistik, bygg- och anläggningsbranschen. Det är säkerhetsskor av högsta kvalitet och i en klass för sig när det gäller funktionalitet, komfort, säkerhet och design. För både kvinnor och män.

Specifikationer:
Färg: Grå/svart med flerfärgade reflekterande paneler
Godkännanden: S1P och SRC (EN ISO 20345 säkerhetsklass)
Finns i storlek 36 - 48

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig