Skyddssko Brynje - Green way BOA

Storlek, skor
Från kr 1 945,00
Från kr 1 556,00 exkl. moms
 Få på lager

Lätta skyddsskor från Brynje för dam och herr i en snygg design med BOA® Fit System. Med BOA fit system behöver du i snöra skon - du vrider bara på knappen så sitter skorna som de ska. Modellen Green Way är en superlätt, smidig och sportig skyddssko som ser väldigt ut som ett par vanliga sneakers.

De PVC-fria skyddsskorna är tillverkade av slitstarkt, andningsbart och vattenavvisande mikrofibermaterial med ett polyesterfoder som extra förstärkning i hälen. Innersulan av PU är både stötdämpande och svetttransporterande och den flexibla yttersulan av PU/gummi är extra halkbeständig. Skyddsskorna från Brynje är ESD-godkända (ElectroStatic Discharge) vilket reducerar statisk elektricitet till ett minimum eftersom skorna kontinuerligt laddar ur den statiska elektriciteten.

Skyddsskorna kan användas inom i stort sett alla branscher såsom lätt industri, lager, transport, lantbruk, bygg och hantverk. Med fiberspikskydd och ProNose av TPU. SRC och S3 godkända. Green Way skyddsskor är godkända enligt CE-standarden EN ISO 20345:2011. En skyddssko av absolut toppkvalitet i snygg design.

Vikt, stl 42/par: 1,19 kg (595 gram/sko).

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig