Pinewood ryggsäck day pack

Art. 9067227
 Få på lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Mycket mångsidig ryggsäck från Pinewood som kan användas både som en arbetsväska med plats för din bärbara dator eller som en ryggsäck för vandringsturen. Ryggsäcken rymmer 22 liter och har flera fack så att du kan hålla dina saker åtskilda. Överst finns det en liten ficka för de saker du behöver hitta snabbt.

Det stora utrymmet har plats för en bärbar dator i nät så att du kan hålla din dator separerat från resten av packningen. Om du är på vandring finns det en praktisk ficka för skräp och annat som du senare ska sortera. Om du behöver en sittpaus på vandringen levereras ryggsäcken med en praktisk sittdyna så att du kan ta ett stopp utan att bli blöt och kall.

Ryggsäcken är impregnerad med Bionic Finish® Eco; En fluorkarbonfri impregnering som gör väskan vattenbeständig. Ryggsäcken är extra vadderad i ryggen för bra stöd och har ergonomiskt vadderade axelremmar som du enkelt kan justera så att väskan passar dig exakt. Det finns handtag ovanpå väskan och ett märke med Pinewoods logotyp på framsidan.

Specifikationer:
Material: 65% polyester, 35% bomull
Vikt: 650 gram
Färg: Grön
Kan handtvättas

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig