ISOTunes hörselskydd - Ultracomm Aware

Art. 9068525
 I lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Med ett par Ultracomm Aware med Bluetooth från ISOTunes kan du lyssna på musik, ta emot telefonsamtal och skydda din hörsel optimalt utan att ta av dig dina hörselskydd. Varje öronsnäcka har en inbyggd mikrofon och om du vill att din röst ska höras klart och tydligt medföljer en mikrofon som kan fästas på en av de två öronsnäckorna. För den som behöver bära hörselskydd många timmar i sträck är det en stor fördel att ha ett hörselskydd som är format som ett par vanliga öronsnäckor. Du slipper stora, varma öronkåpor och tajta huvudband och du kan ladda dem i fodralet, som inte tar mer plats än att det lätt får plats i fickan.

Det här smarta lilla hörselskyddet är EN 352-certifierat och har ISOTunes Aware-teknik, som gör att du kan höra din omgivning, men få bullret filtrerat bort. Aware har 4 nivåer (hög, medium, låg och av) och du kan enkelt växla mellan de olika nivåerna genom att trycka på ovansidan av den vänstra öronsnäckan. Hörselskyddet är EN 352-certifierat och ger ett hörselskydd som är helt likvärdigt med "gammaldags" hörselskydd med kåpor och pannband. Ultracomm Aware är ett trådlöst hörselskydd som kombinerar design, funktionalitet och säkerhet och är ett utmärkt val för dem som arbetar i bullriga miljöer. Hörselskyddet är Bluetooth-aktiverat (version 5.2) och levereras med två typer av öronproppar (skum och silikon) i tre olika storlekar (S, M och L), så att du kan hitta den öronpropp som passar dig bäst.

Innehåll:
Hörselskydd, ISO Tunes Ultracomm Aware, laddningsväska, USB-C-kabel för laddning av väskan, och 6 par öronproppar (3 skum och 3 silikon i storlekarna S, M och L).

Specifikationer:
EN352-certifierad
Skyddsklass: IP67
Drifttid, hörselskydd: 10 timmar
Drifttid, fodral: 24 timmar
Bluetooth-version: 5.2

Dämpning:
H (hög frekvens): 31 dB
M (medelhög frekvens): 26 dB
L (låg frekvens): 25 dB
SNR (Single Number Rating), genomsnittligt värde: 30 dB

Liknande produkter

Rekommenderade för dig