ISO Tunes Pro 2.0 in-ear hörselskydd med Bluetooth

Art. 9067698
 Få på lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Bluetooth hörselskydd med flexibel öronkrok utformad som vanliga hörlurar så att du inte behöver bära stora öronkåpor och ett stramt huvudband. Det ultralätta och funktionella ISO Tunes hörselskyddet, modell Pro 2.0 levereras i ett praktiskt dragkedjefodral med plats för att förvara de extra öronproppar, USB-kabel och kabelklämmor som följer med produkten. Hörselskyddet är EN 352-certifierat, väger endast 16,5 gram och har en drifttid på 16 timmar. Om du kopplar ihop din telefon med hörselskyddet kan du streama musik och prata i telefon via hörselskyddets inbyggda mikrofon, utan att ta av öronpropparna.

Den smarta multifunktionsbrytaren på sladden gör det möjligt att höja och sänka ljudet, hoppa till nästa eller föregående låt, ta ett samtal etc. ISO Tunes Pro 2.0 tillhör den nya generationens hörselskydd, som kan allt som ett "gammaldags" hörselskydd kan, bara i en helt annan design. Det tar praktiskt taget ingen plats eller vikt, de är otroligt bekvämt att bära, särskilt under varma dagar.

Innehåll:
Öronskydd, ISO Tunes Pro 2.0, zip-fodral, USB-kabel, 2 kabelklämmor, en kabelklämma, 4 par skumöronproppar (XS, S, M, L) och 1 par silikonöronproppar.

Dämpning:
H (hög frekvens): 35 dB
M (mellanfrekvens): 33 dB
L (låg frekvens): 30 dB
SNR (Single Number Rating), medelvärde: 36 dB
EN352-certifierad (max. 79 dB)
Skyddsklass: IP67
Laddningstid, hörselskydd: 2-3 timmar
Drifttid, hörselskydd: 16 timmar
Standby-tid: 270 timmar
Bluetooth-version: 5.0
Räckvidd: 10 meter
Vikt, hörselskydd: 16,5 gram
Längd, sladd: 680 mm

Liknande produkter

Rekommenderade för dig