ISO Tunes Free 2.0 hörselskydd, Bluetooth

Art. 9067696
 I lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Ett par hörselskydd som är utformade som ett par vanliga öronsnäckor gör stor skillnad för dem som måste bära hörselskydd i många timmar i sträck - de väger nästan ingenting (9 gram) du slipper stora, varma öronkåpor och snäva huvudband och du kan ladda dem i fodralet, som inte tar mer plats än att det lätt ryms i din ficka.

ISO Tunes Free 2.0 är EN 352-certifierade och ger ett hörselskydd som är helt i nivå med ett "gammaldags" hörselskydd med kupor och huvudband.

Hörselskyddet är utrustat med Bluetooth (version 5.2) och mikrofon så du kan både streama musik från din telefon och ta emot samtal utan att ta av dig hörselskyddet. ISO Tunes Free 2.0 är ett par supersnygga trådlösa hörselskydd. Levereras med två typer av öronproppar (skum och silikon) i tre olika storlekar (S, M och L) så att du kan hitta exakt den öronpropp som passar dig bäst.

Innehåll:
Öronskydd, ISO Tunes Free 2.0, laddningsfodral, USB-C-kabel för laddningsfodral samt 6 par öronproppar (3 stycken skum och 3 stycken silikon i storlekarna S, M och L)

Dämpning:
H (High frequency): 30 dB
M (Medium frequency): 29 dB
L (Low frequency): 27 dB
SNR (Single Number Rating), medelvärde: 31 dB
EN352-certifierad (max. 79 dB)
Skyddsklass: IP45
Laddtid, hörselskydd: 1-2 timmar
Laddtid, etui: 2-3 timmar
Drifttid, hörselskydd: 7 timmar
Drifttid, etui: 15 timmar
Standby-tid: 120 timmar
Bluetooth version: 5.2
Räckvidd: 10 meter
Vikt, hörselskydd: 9 gram
Mått, etui: 80 x 26 x 34 mm

Liknande produkter

Rekommenderade för dig