Hörselskydd med radio - Probuilder

Art. 9066684
 Få på lager

Leveranstid 5-10 arbetsdagar

Lätta och användarvänliga hörselskydd som skyddar din hörsel när du arbetar i bullriga miljöer. Den vadderade huvudbågen kan justeras så att hörselskyddet passar den enskilde användaren. Den låga vikten på endast 330 gram och de mjuka kuddarna på kåporna gör att du kan använda hörselskydden hela dagen utan att bli besvärad.

Kontrollpanelen, som sitter på den ena öronkåpan är lätt att använda med en hand: Den mittersta knappen slår på och av hörselskyddet; med knapparna till höger och vänster om mitten kan du höja och sänka volymen. Med knapparna ovanför och under mitten kan du söka efter stationer på FM-bandet. Och om du håller ner en av de två knapparna i mer än tre sekunder söker hörselskyddet automatiskt av frekvensbandet efter nästa station. Antennen är kort och mycket flexibel och böjer sig om du stöter på något under arbetet.

Hörselskydden kräver 2 x AAA-batterier (ingår ej), de har en drifttid på ca. 20 timmar. När volymen blir svag måste batterierna bytas ut. Probuilder hörselskydd är ett bra och gediget hörselskydd för dagligt bruk, till ett rimligt pris.

Specifikationer:
Standard: EN352-1:2002 & EN352-8:2008
Vikt: 330 gram, ex. batterier
Batterityp: 2 x AAA, 1,5V (medföljer ej)
Driftstid: 20 timmar
Frekvensband: 88-108 MHz FM

Dämpning:
H (High frequency): 34 dB
M (Medium frequency): 28 dB
L (Low frequency): 22 dB
SNR (Single Number Rating), medelvärde: 31 dB

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig