Blåkläder dambyxa med stretch - Svart/röd

Välj storlek
kr 885,00
kr 708,00 exkl. moms
 Få på lager

Om du är en kvinna som arbetar inom industrin, jordbruket eller de kvalificerade yrkena kan du ha fått ett par riktigt slittåliga arbetsbyxor från Blåkläder.

Dessa arbetsbyxor har 2-vägs stretch och kommer i en fantastisk färgkombination av svart med kontrasterande röda sektioner. Byxorna ingår i Blåkläders nya serie Industry, där komfort och funktion står i centrum. Arbetsbyxorna är repfria, färg- och formbeständiga och har formade ben, 2-vägsstretch och resår i midjan för en extra åtsittande passform.

Du får ett par arbetsbyxor som är otroligt bekväma att bära, med bra kvalitet och gott om fickor för dina verktyg och personliga tillhörigheter: Två bakfickor (en med lock), rymliga lårfickor med dold tryckknappsstängning, en innerficka med dold dragkedja för t.ex. nycklar och kort, en innerficka för linjal och en innerficka för din telefon. Det smutsavvisande tyget kan tvättas i maskin upp till 70°C och byxorna har en D-ring och reflexer på benen så att du syns även i mörker. Ett par lätta och bekväma arbetsbyxor med god rörelsefrihet och en feminin skärning.

Specifikationer:
Modell: Blåkläder Industri
Material: 63% polyester, 33% bomull, 4% elastolefin
Kvalitet: 260 g/m²
Stl C46/XS - C62/5XL
Färgkombination: Svart med röd kontrast
Tvättas i 70°C

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig