Blåkläder arbetsbyxa med stretch - Svart/grå

Storlek, kläder
kr 1 370,00
kr 1 096,00 exkl. moms
 I lager

Riktigt snygg arbetsbyxa med 4-vägsstretch från svenska Blåkläders Service-serie - ett steg upp från många andra arbetsbyxor på marknaden, men fortfarande till ett överkomligt pris.

Det här är en riktigt bra arbetsbyxa med otrolig komfort och geniala detaljer. Tyget är mycket flexibelt och byxan har mesh i knäsömmarna, vilket ger bra ventilation under långa och hårda arbetsdagar och på sommaren när det är riktigt varmt. Arbetsbyxorna har CORDURA®-förstärkta fickor, D-ring i midjan och justerbar benslut med resår och knappar.

Och det finns gott om plats för verktyg och personliga tillhörigheter i alla fickor: Du får två lårfickor (en med dragkedja och en med dold magnetknapp), en invändig telefonficka i mesh, en underklädesficka med dold dragkedja samt en linjalficka med knivhållare och blyertsficka. Arbetsbyxorna kan användas för både fritid och arbete inom hantverk, jordbruk och lätt industri.

Byxorna har en smalare passform än traditionella arbetsbyxor, vilket är mycket populärt bland många idag, och för ännu bättre komfort finns det formpressade ben och en elastisk midja för en åtsittande passform. Med reflexdetaljer för extra säkerhet under de mörka timmarna.

Specifikationer:
Modell: Blåkläder Service
Material: 92% polyamid, 8% elastan
Kvalitet: 230 g/m²
Stl. C46/XS - C62/5XL
Färgkombination: Svart med grå kontrast/grå mesh
Tvättas i 40°C

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig