Verktyg

Har du alla verktyg du behöver?

Om inte så har vi säkert det du saknar. Det finns borrar och bitsar till stjärna-, torx- och spårskruv. Så ska skruvarna dras åt har du alla möjligheter att få den ordentligt fastdragen. Vad du än ska bygga eller riva ner så har vi bygg- och anläggningsverktyg i vårt breda sortiment. Från bilningshammare till blandare och omrörare, cementblandare och murarverktyg. I avdelningen elverktyg hittar du ett brett urval av borr- och skruvdragare från bl a välkända märken som Makita och Bosch. Det är också här du hittar tiger- och elkedjesågar, mutterdragare, vinkelslipar och metallbandsågar.

Skruvmejslar, hammare, tänger osv i alla möjliga storlekar och varianter hittar du under sektionen Handverktyg, där du då också kan hitta verktygen som praktiska kompletta set.

En kompressor kan ha många användningsområden – kanske fler än du använder den till idag. Självklart har vi ett brett sortiment av kompressorer av bra kvalitet till ännu bättre pris. Men dessutom mutterdragare, blåspistoler, luftslangar och tryckluftsnycklar. För att ta bort lack, färg och ytlig rost, har vi sand- och sodablästringspistoler, vilket är ett mildare alternativ till sandblästring.

Höjd, Bredd, Längd och Djup - Kontrollerar du ofta mått? Hos P. Lindberg finns måttband, tumstockar, lasermätare och vattenpass i programmet. Det är också här att du hittar olika testmaskiner och vågar.

Om du bara saknar en elsåg så har du också kommit till rätt plats. Oavsett om det är en kapsåg, cirkelsåg, sticksåg eller metallbandsåg du behöver - vi har det. Naturligtvis har vi också de vanliga traditionella handmodellerna. Sist men inte minst, har vi också VVS-verktyg. Här hittar du ett brett utbud av tänger, skiftnycklar, gängmaskiner, rörgängsatser och mycket mer.