El och belysning

Spar pengar på din elräkning

Det är nästan omöjligt att föreställa sig en vardag utan ström. Det är också en utgiftspost i din budget som är svår att slippa undan. Men du kan alltid med vissa insatser spara pengar genom att använda alternativ som förbrukar mindre. Och idag finns det många alternativ.

Utöver den gamla husregeln om att ”släcka lampan” så är övergången till LED-rör och LED-lampor en mycket effektiv energisparare. Vårt sortiment av LED-lampor erbjuder idag ett stort antal olika modeller, och vi har också ett flertal populära alternativ för LED-belysning för både maskinhallar och stallbyggnader och även som gårdslampor. LED-lampor har generellt en lång genomsnittlig levnadstid och en låg strömförbrukning så det kan verkligen vara en förnuftig investering att byta ut de vanliga traditionella lamporna och rören mot mer energisparande LED-lampor och LED-rör. Och letar du efter en arbetslampa eller maskinbelysning så har vi även de i LED-utförande.

Hos P. Lindberg hittar inte bara lampor, lyktor och armaturer, utan också kablar, ledningar, kontakter och säkringar - kort sagt: Vi har det mesta du behöver inom elprodukter.