Verkstad

Allt du behöver för din verkstad

Arbete i verkstad och maskinhall ställer höga krav på både kraftfulla och hållbara verktyg och maskiner av många olika slag. Samtidigt behöver man hålla god ordning för att allt ska finnas på rätt plats när man behöver det. Och att lokalen är funktionell och väl utrustad gällande belysning är också en viktig parameter för att få det arbete som ska göras gjort på bästa och mest effektiva sätt.

Sammantaget så är verkstaden viktig för det dagliga arbetet, och då också en stor investering att få utrustad för att fungera såsom man vill. En bra verkstad gör det möjligt för dig som kund att lösa de allra flesta uppgifterna, oavsett sommar- eller vintersäsong, med dina maskiner och bilar, och också den byggnation, reparation och service som din gård eller dina byggnationer kräver.

På P. Lindberg har vi i många år haft ett nära samarbete med våra kunder för att veta vilken utrustning som behövs och vårt inköpsarbete styrs av de önskemål vi får in från er tillsammans med vår långa erfarenhet inom området. Via våra inköpskanaler har vi ett ständigt arbete med att hitta ett brett urval av kvalitativa produkter som klarar dagens uppgifter men som samtidigt ska ha ett konkurrensmässigt bra pris som gör att det ska finnas pengar att spara när man handlar med oss på P. Lindberg.

Inom kategorin Verkstad hittar du bl a klassiska verkstadsprodukter som kompressorer, elverk, svetsar, målarsprutor och alla tänkbara verktyg – både eldrivna och klassiska. Här finns också belysningen som gör att du kan jobba under bra förhållanden och stegar och stegställningar för reparationer eller målning på lite högre höjder. Och alla infästningsprodukter, som skruvar, bultar, muttrar, brickor, beslag, plugg och sortimentsatser finns självklart hos oss. För ordningens skull finns också ett stort sortiment av skåp, verktygsbänkar, bultfack, hyllor och pallställ.

Kort och gott – Vi har allt för din verkstad – för att du själv ska kunna utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt - och det till ett riktigt bra pris.