Pinewood Herr jaktjacka Småland Forest - grön

Storlek, kläder
kr 2 280,00
kr 1 824,00 exkl. moms
 Få på lager

Småland Forest är en vadderad jacka med tejpade sömmar, den är vind och vattentät och har muddar med tumhål i ärmarna för extra komfort. Jaktjackan är framtagen på ett ansvarsfullt sätt av 100 % återvunnen polyester; impregneringen är fri från fluorcarbon-ämnen (Bionic Finish® Eco) och tyget är infärgat med E-Dye® solution-metoden, då använder man 90 % mindre vatten och 85 % färre kemikalier jämfört med en traditionell infärgningsmetod.

En praktisk och smart jaktjacka med fokus på funktioner: alla sömmar är tejpade för att förhindra att vatten tränger in, jackan andas och har en hög vattenpelare, quiltad med Thermolite® som gör den extra mjuk och behaglig att bära. Jackan har ett stort antal fickor för olika ändamål, det är ryggficka, radiofickor, handvärmarfickor med fleece, gps-ficka och innerfickor.

På jackan finns en smart funktion att du kan fälla upp kragen och veckla ut ett orange kantband för extra synlighet,  huvan är avtagbar med inbyggd skärm och dragsko. Tvåvägsdragkedja samt magnetknäppning. På den högra ärmen finns en ficka med inbyggt reflexband för ännu mer synlighet. Jaktjackan kommer i klassisk jaktgrön färg. Finns i storlek M - XXL.

Specifikationer:
Material: 100 % återvunnen polyester
Vikt: 1.620 gram (stl L)
Passform: Normal
Andas: 30.000 g/m²/24t
Vattenpelare: >12.000 mm

Relaterade artiklar

Liknande produkter

Rekommenderade för dig