Traktor

Traktor

Din traktor är förmodligen ett av dina viktigaste arbetsredskap i din vardag på gården. Vi på P. Lindberg har i många år arbetat med vårt sortiment av produkter för och till din traktor. Vi är noggranna med våra urval och tester av våra produkter, med målet att erbjuda dig produkter av hög kvalitet till ett riktigt konkurrenskraftigt pris.

Under kategorin Traktor har vi samlat ett stort antal produkter i olika underkategorier som visar vilket ändamål vi avser att produkten ska uppfylla. Du hittar här både produkter direkt till din traktor, som t ex sitsar, belysning, skärmar, snökedjor etc, men också de redskap, maskiner och tillbehör som kan vara intressanta – där våra slaghackar, traktorborstar, rotorkultivator tillhör några av de mest efterfrågade.

P. Lindberg har levererat produkter till det danska landbruket i 160 år, och i Sverige sedan 2010, och det har vi tänkt fortsätta med. Har du frågor eller behöver råd eller vägledning gällande våra produkter för din traktor så kontakta gärna vår säljavdelning så hjälper vi dig – Vi har öppet alla vardagar 8-17 på telefon 010-209 70 50.