Studsmattor från P. Lindberg

På denna sida har vi samlat alla våra fantastiska studsmattor och vi ska försöka hjälpa dig på bästa sätt för att välja rätt modell.
Vi vet att vi inte kan skryta med ett stort utbud av olika studsmattor. Vi har istället valt att erbjuda de bästa modellerna inom varje kategori, till ett konkurrenskraftigt och bra pris. Det gör vi genom att köpa våra produkter direkt från tillverkaren. Det gör att vi har inflytande över hur de är konstruerade och vilka material som används.
Därför är alla våra modeller:

Väderbeständiga, så de tål det svenska klimatet.
• Utrustade med täta skyddsnät, för maximal säkerhet.
• Säkra för barn att använda, bland annat via dragkedjelös säkerhetsingång.
• Lämplig för användare upp till 150 kg eller mer.

Förutom säkra och hållbara produkter erbjuder vi även reservdelar till alla våra modeller.
 

 


Runda studsmattor

Runda studsmattor är fortfarande de vi ser mest i våra svenska trädgårdar. Formen gör att du får största möjliga hoppyta i förhållande till storleken.

 

Fyrkantiga studsmattor

En fyrkantig studsmatta är självklar om du har en smal eller liten trädgård, då inte slösar på utrymmet runt den. En fyrkantig modell är ett utmärkt val om du gillar att göra och träna tricks när du hoppar.

 

Nedgrävda studsmattor

En nedgrävd studsmatta är för dig som vill ha en diskret och extra säker studsmatta. Den tar inte mycket plats i trädgården, eftersom den bara syns delvis och användaren inte riskerar att fall långt om en olycka är framme.

 

Tillbehör

Med tillbehör som JumpXfun kan du förvandla din trädgårdsstudsmatta till en bungee-studsmatta. Förutom att göra hoppupplevelsen ännu bättre och ge många timmars nöje gör JumpXfun även din studsmatta säkrare, eftersom användaren är fastspänd i en bekväm sele medan de hoppar.

FAQ

Rund eller fyrkantig?

Det finns ingen signifikant skillnad mellan runda och fyrkantiga modeller. Välj därför den du tycker är snyggast och passar bäst i din trädgård. Runda varianter ger den största hoppytan i förhållande till storleken. Men om dina ytor är begränsade så kan en fyrkantig trädgårdsstudsmatta vara ett bra val för dig.

Nedgrävd eller fristående?

Det är återigen en smaksak om du föredrar en fristående eller nedgrävd studsmatta. En studsmatta i marken kräver mer arbete till en början. Fördelarna med en nedgrävd studsmatta är att den är mer diskret och ett bra val om du är orolig för att dina barn ska ramla över kanten.

Fjädrar eller elastiska upphängning?

Det är praktiskt taget ingen skillnad mellan att hoppa på en modell med fjädrar eller en där språngbrädan innehåller elastiska band. En studsmatta med elastiska ban kan vara tystare, och är ett bra alternativ om du är orolig för att skada dig på fjädrarna. Fjädrar är lättare att byta ut än en hel studsmatta när studsmattan behöver underhållas över tid.


Varför glasfiber?

När toppen av skyddsnätet sitter på en glasfiberring, eller är uppträdd direkt på glasfiberstänger, undviker du att skyddsnätet börjar hänga eller bli som en "girlang". Alla P. Lindberg studsmattor har antingen en glasfiberring upptill eller ett skyddsnät fäst i glasfiberstavar.

Väderbeständighet

Alla våra studsmattor är pulverlackerade och av stark kvalitet. De kan därför stå ute i omväxlande väder utan att ta skada. Vi rekommenderar dock alltid att packa ihop studsmattorna inför vintern, för att förlänga deras livslängd så långt som möjligt.

Dragkedjelös ingång – Zipless

Med en dragkedjelös ingång, s k Zipless, ökar säkerheten för både barn och vuxna när de hoppar. Du slipper riskera att glömma att stänga ingången manuellt varje gång du går in. Det är en superbra idé att välja en modell med Zipless-ingång, speciellt om studsmattan används av barn.

Sammanställning av våra olika studsmattor

Model Storlek Max användarvikt Ingång Hoppyta Fjädrar/Elastisk Fristående/Nedgrävd
Studsmatta, Ø366 cm – Nonspring Ø366 cm 150 kg Zipless Ø318cm Elastiska band Fritstående
Studsmatta, Ø427 cm - Lightning Ø427 cm 150 kg Dragkedja Ø375 Fjädrar Fritstående
Studsmatta 2,44x3,66 m 2,44 x 3,66 m 150 kg Zipless

1,94 x 3,09 m

Fjädrar Fritstående
Studsmatta för nedgrävning 2,44 x 3,96 m 150 kg Zipless 1,92 x 3,44 m Fjädrar Nedgrävd
Studsmatta med nät och stege 3,05 x 5,12 m 160 kg Zipless 2,45 x 4,55 m Fjädrar Fritstående

 

Varför P. Lindberg?

Det finns ett hav av olika återförsäljare att välja mellan när du behöver köpa en studsmatta. Så varför ska du välja oss?

Vi kan inte skryta med ett stort och brett utbud, å andra sidan har vi valt ut de bästa modellerna inom varje kategori. Du hittar inga "billiga järnaffärsstudsmattor" hos oss. Istället har vi fokuserat på att erbjuda bästa möjliga produkt till det mest attraktiva priset. Du kan enkelt jämföra oss med våra konkurrenter.

Förutom hög kvalitet till ett bra pris har vi valt att lagerhålla reservdelar till alla modeller. Vi har många års erfarenhet av att sälja studsmattor för både barn och vuxna. Det är därför vi vet att du förr eller senare kommer att behöva nya delar som kan förlänga livslängden på din trädgårdsstudsmatta. Vi är också medvetna om att de tar ganska mycket plats i trädgården och måste se snygga ut. Därför har alla modeller täta skyddsnät, som förutom att ge maximal säkerhet även ser snygga ut. Vi har även valt modeller med pulverlackerade ben i svart, så att utseendet blir mer dämpat och diskret

Kundeservice dame taler i telefon

Vi står 100% för vårt sortiment eftersom vi har handplockat produkterna själva. Vi samarbetar med våra leverantörer för att förbättra och utveckla alla våra modeller. Med tiden har förbättringar gjorts baserat på feedback från våra kunder. När du köper en studsmatta hos oss är du säker på att få en högkvalitativ produkt som är noggrant testad – både vad gäller kvalitet och säkerhet.

Behöver du ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta oss. Du kan få tag på oss på telefon 010-209 70 50, på chatten, eller via e-post.
Vi är redo att svara alla vardagar kl 8-16, och hjälper dig gärna innan du väljer att ”hoppa dig in” i ett studsmattaköp.