Redskap

Behöver du trädgårdsredskap?

Har du rätt redskap för en uppgift kan det göra stor nytta i ditt arbete – så också i din trädgård. Arbetet blir både enklare och mer tillfredsställande om du har rätt trädgårdsredskap för uppgiften.  Hos P. Lindberg hittar du ett stort antal trädgårdsredskap som både förenklar och underlättar ditt trädgårdsarbete.

För ditt beskärningsarbete i din trädgård eller odlingar har vi ett brett urval av beskärningsverktyg, både saxar och knivar – utan eller med motorkraft. En bra trädgårdsgrep eller spade är svårt att vara utan. Oavsett om du ska gräva, sprida gödning eller skörda din potatis så har vi redskapet för dig. Vi har också ett bra sortiment av skottkärror och andra transportvagnar som gör förflyttningen av din jord, gödning, gräs eller löv enklare.

Bra handskar skonar dina händer vid vanligt trädgårdsarbete och också vid mer specifika och krävande arbetsmoment. Därför finns ett stort urval arbets- och montagehandskar för dig och dina anställda hos oss, och självklart även till dina barn – för att ni tillsammans kan hjälpas åt i trädgårdsarbetet. Tänk på att skydda din kropp mot både krävande men också monotona arbetsuppgifter, som t ex vid spridning av ogräsmedel, där en ogrässpruta kan skona dig från både direktkontakt med medlet men också rädda dig från onödig axelvärk.

Hittar du de trädgårdsredskap du behöver? Annars vill vi gärna höra ifrån dig - så vi kan fortsätta vårt arbete med att utveckla vårt sortiment till det bästa för just dig. Kontakta gärna vår säljavdelning med dina tips och önskemål – Vi har öppet alla vardagar 8-17 på telefon 010-209 70 50.