Skog och trädgård

Skog och trädgård

En tur i skogen eller en dag i trädgården – det blir inte så mycket bättre, tycker vi. Att få vara ut i den friska luften kan vara en riktig vitamininjektion, även en lite kylig vårdag i april. Då kommer känslan av att det kliar i fingrarna över att få komma igång med trädgårdsarbetet, trädfällningen eller kanske vedklyvningen. Behöver du en funktionell och gedigen vedklyv, en prisvärd motorsåg eller en ny röjsåg så har vi ett brett och välbeprövat produktprogram av trädgårds- och parkmaskiner och redskap. Och vi har självklart reservdelar till alla våra maskiner, samt en teknisk avdelning som finns till hands om du behöver hjälp, råd eller vägledning.

Vi köper in våra vedkapar, motorsågar och redskap på samma sätt som alltid: Vi letar efter god kvalitet till ett bra pris – och att produkten ska kunna användas ordentligt – dagligen över ett antal år. Därför utför vi själva grundliga tester innan vi erbjuder dem till försäljning. Vi har också reservdelar på lager till alla maskiner om olyckan skulle vara framme. Och därför kan du räkna med att om du köper t ex en röjsåg, motorsåg eller en vedklyv hos oss, så har du gjort ett bra köp.

P. Lindberg har levererat produkter till det danska landbruket i 160 år, och i Sverige sedan 2010, och det har vi tänkt fortsätta med. Har du frågor eller behöver råd eller vägledning så kontakta vår säljavdelning så hjälper vi dig – Vi har öppet alla vardagar 8-17 på telefon 010-209 70 50.