Barn

Barn är en gåva...

... men kostar också en del pengar - Det har du säkert tänkt några gånger, när du har varit på jakt efter en ny leksak till ditt barn.

Det gör att du kanske letar efter roliga och bra leksaker som har ett riktigt bra pris. Det gäller säkert också stövlar till ditt barn. Lyckligtvis kan du hos P. Lindberg spara mycket pengar när du köper dina leksaker och stövlar hos oss – och många av dem anpassade för barn som bor på ett lantbruk med de intressen som där behöver uppmuntras. Och det utan att vi kompromissar på kvaliteten. Vi har ett brett sortiment av kända leksaksmärken som Bruder, Rolly Toys, Siku och Universal Hobbies, och kanske en pedaltraktor eller en liten John Deere-traktor från Bruder, som säkert kan gå i arv från barn till barn. Billiga leksaker är inte alltid en god investering – men letar du efter god kvalitet, har du i P. Lindbergs sortiment leksaker som håller i många år utan att gå sönder.

Det är också här på sidorna som du hittar en ny trampolin eller studsmatta som passar hela familjens uteaktiviteter och också trädgårdsredskap för de yngre så att dina barn kan hjälpa till i trädgården.

Handlar du hos P. Lindberg hittar du alltid:

  • Leksaker från kända leverantörer som Bruder och Rolly Toys – Ett gediget och bra sortiment av leksaker till barn med lantbruksanknytning – till ett bra pris.
  • Stövlar och arbetskläder till barn i god kvalitet till ett bra pris.
  • Trampoliner, studsmattor, lekplatser och trädgårdsredskap till dina barn.

Och vi levererar hela vägen till din dörr – lättare och bekvämare blir det inte.