Stängsel

Stängsel

Är uppsättning av ett nytt stängsel, för dina djur eller som skydd för din trädgård, ett av dina kommande projekt så har du kommit till rätt avdelning. Här hittar du stängselprodukter, både med eller utan eldrift, som hjälper dig att lösa den uppgift du önskar. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som klarar de regler och krav som finns och som också klarar de olika tuffa förutsättningar som finns runt om i Sverige.

Djur och trädgårdsstängsel

Här hittar du stängsel för dina olika djur – de du vill stänga inne, men också stängsel, nät och tråd som skyddar din trädgård från oönskad påhälsning. Du hittar också alla tänkbara tillbehör för att du ska kunna göra en installation på bästa sätt som håller för en lång tid framöver.

Jordborr och stolpdrivare

För att få ett stabilt och pålitligt stängsel behöver stolparna, som är grunden i din inhägnad, stå stadigt. Hos P. Lindberg har vi till din hjälp ett bra sortiment av jordborrar och stolpdrivare som gör ditt arbete lättare och också bättre – både för ditt stängsel och din kropp.

Stolpar

Till ditt stängsel så har vi ett brett urval av stolpar, för alla behov och önskemål. Vi har trästolp i ek och självklart tryckimpregnerade enligt NTR-A klass A, som är krom- och arsenikfria. Dessutom hittar du också flera modeller av plast- eller stålstolpar.

Behöver du hjälp med hur du lämpligast ska utforma ditt stängsel och vilka olika komponenter du behöver för att få det funktionellt och beständigt så ta gärna kontakt med vår säljavdelning som hjälper dig på bästa sätt – Vi har öppet alla vardagar 8-17 på telefon 010-209 70 50.