Mark

Ut på dina marker

Bor du på en gård, har du helt säkert också mark som ska skötas på ett eller annat sätt. Oavsett om du har djurhållning, brukar mark eller planteringar, eller kanske ett par hästar på dina marker så är det året runt en massa uppgifter som måste utföras. Hos P. Lindberg finner du slitdelar och ploggods när jorden ska skötas, liksom ett stort antal av andra traktorredskap som t ex slagklippare, pallgafflar, skopor, balgripar, borstar och många andra traktorredskap.

Vi har 160 års erfaring i at levere de bedste produkter og den bedste service til landmanden i Danmark. Hos os kan du være sikker på, at kvaliteten på dit plovgods er i orden; at din slagleklipper er både billig og effektiv, og at servicen ikke fejler noget. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service: Vi ved, at din bedrift er afhængig af at tingene virker hver dag, og også i morgen.

P. Lindberg har i Danmark 160 års erfarenhet av att på bästa sätt leverera produkter och service till våra kunder inom lantbruket, detsamma i Sverige sedan 2010, och det har vi tänkt fortsätta med. Har du frågor eller behöver råd eller vägledning så kontakta vår säljavdelning så hjälper vi dig – Vi har öppet alla vardagar 8-17 på telefon 010-209 70 50. Vill du hellre skicka ett e-brev så är du välkommen att skicka det till order@p-lindberg.se